Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bröd

 

 

Jag var

 

som ett barn

 

hungrade

 

efter bröd

 

inom mig

 

- Tills jag mötte dig




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-12 23:33



Bookmark and Share


  mike irow
djupt med. brödet!!!!BRA!!!!
2016-04-15

  Maud Louise
Mötet med kärleken kan verkligen skapa en känsla av mättnad efter tider av hunger o längtan! Kortfattat och så fint förmedlat
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP