Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

Närsom skymningen fallit, och tiden runnit ut,
om minnena bleknat från vår värld.
När ungdomens lekar, med kraften tagit slut,
om stillheten stannat av vår färd.

Närsom framtiden är nära, och dörren står på glänt,
om synen blivit grumlig och svag.
När livet fullt har levts, och känslorna vi känt,
om allt som finns är ännu en dag.

Då skall jag älska dig, till evighet, när framtiden blir vår.
Älska dig, för allt jag vet, för allt jag ger och får.
Älska hopp om morgondag, få vandra nya spår,
och jag skall älska dig, för minnen från igår.

Jag älskar dig, till evighet, att framtiden är vår.
Älskar dig, för allt jag vet, för allt jag ger och får.
Älskar hopp om morgondag, få vandra nya spår,
och jag älskar dig, för minnen från igår.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP