Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enstöringen

han kallades enstöringen
och man ansåg i municipalsamhället
att han var så kufisk och underlig
att ingen kvinna kunde vara intresserad

men faktum är att enstöringen
medvetet valde bort familj och barn
för att ägna sig åt att uppleva
något som han kallade för
tillvarons innersta jävlar anamma

under en intervju för lokaltidningen
berättade enstöringen att han faktiskt
hade upplevt detta tillstånd
och att fem minuter av kontakt
med tillvarons innersta jävlar anamma
var värt lika mycket
som ett nittioårigt liv




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-13 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här bor styrka och livskraft i din text.
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman