Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår

våren har hittat till mitt
kalla rum
värmen tränger in

ändock
tar rädslan över
med ångest och stress
som en evig påklistrad skugga

tänk om du ångrar dig
tänk om..

ja tänk om du märker
min svaghet
att inte duga till
min osäkerhet
att jag alltid
förblir oälskad

det är tid nu
känner på mig nu



för jag är
ett barn av tiden

den tiden
som drejat mig
långsamt och plågsamt

tills skuggorna sakta
överfaller mig
gör mig
till min egna bebis
en sådan tyst en
som bara önskar
blundar och viskar
ett ord
så förbjudet

vajande som ett
orosmoment

smärtan i själen
tar över
inga tårar

bara längtan


jag vet älskade

fast du inte vet än





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-13 20:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kram!
2016-04-14

    Dan Myrbeck
Synd att du känner så, fast du garanterat "duger" alldeles utmärkt!

Bra berättat.

2016-04-14

  Fem hjärtan VIP
Gillar ditt sätt att skriva ut dina känslor!
Berörs!
2016-04-13

  Maria Sundelin VIP
Det är svårt när tvivel och rädsla tar över
Kramar
2016-04-13

  Henning Hson
Klart du duger till och Du skriver detta så bra tycker jag! Tummen upp!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler