Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Osynligt

Ett förlåt,
kostar inte mycket,
det är billigt,
kanske gratis.

Du behöver inte tacka,
mig,
jag har alltid velat ge,
dig.

Osynligt är gratis,
osynligt är bra,
osynligt är det vi strävar efter,
det vi alla vill ha.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-13 23:29



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Precis! :)
2016-04-15

    AgnesKenshin
mm. det som kanske glöms bort, bland allt som snurrar på ?
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann