Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag!!!

är jag i stark rörelse
Ser och hör allt...gott
Fåglarna!
Den lille igelkotten
i brandkårsparken
Dags att ta sav!!!
Och bada i ett hav
jajamensan...de kan ni ge
er fan på!!

Och imorron!!!!????




Fri vers av claes fredelius
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius