Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD GÖR JAG DÅ

 

När det tar slut på orden
vad gör jag då

ser på dej med varma ögon
smeker dej med mina händer

när inte mina varma ögon
kan se på dej
och mina händer
ej kan smeka din kind

vad gör jag då

då finns jag runt om dej
som en liten lekande vind

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-14 15:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig inställning...
2016-04-16

  Fem hjärtan VIP
Gillar din härliga dikt!
2016-04-15

  mike irow
varma ord...
2016-04-15

  ULJO
En fortsättning för oss finns garanterat
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på en bra text!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP