Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att laga en själ


kraften överraskar och bryter mig inifrån 
men jag vet att jag överlever som jag alltid gjort
vet att sorgen som river inom har många ord
många händelser, många orsaker
för ingenting är enkelt
och ändå är det, tänker jag mellan de rivande andetagen
i protest mot förnuftsorden, förklaringarna, det
ja, lika enkelt som det alltid varit
inom

sedan skakar jag tankarna
för det har också växt visdom där
vid sidan av en kärlek större än en kork har begripit
ja, jag skakar tankarna
fäster deras sköra trådar i min egen skröplighet
i mitt eget mod och i mitt eget varma hjärta
och vet att denna gång
måste jag laga mig själv




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 197 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-14 21:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En stark text
Lycka och framgång
önskar jag dig!
2016-04-14

  Zachrisdotter
Vackert och starkt!
2016-04-14

  Zachrisdotter
<3
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP