Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara bara vara



Dom säger att
jag har gått in i väggen
och att min hälsa är i fara
så nu måste jag verkligen
ta det lite lugnt och
lära mig att bara vara

Men innan dess hade jag tänkt
att jag ska klara att springa mara
och så tänkte jag cykla runt Vättern
med Annika, Jocke och Sara

Min tid behöver jag fylla
med en djävla massa jobb
och diverse aktiviteter
för då håller jag min ångest
på avstånd
åtminstone med några meter

Men sen, tänk vad mycket energi
jag kommer att kunna spara
när jag åker iväg
och bara ska bara vara

Därför måste jag förbereda mig lite
så jag har börjat gå på yoga
stå på huvet går bra men sitta still?
nä det skulle jag aldrig våga

Åh, vad jag kommer att njuta
av att bara bara vara
och vara helt för mig själv så jag kan
mig själv från mig själv bevara




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-15 20:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tack...den här tar jag med till alla som frågar vad de ska göra för att "hitta sig själva"
2016-04-19

  mike irow
instämmande
och kroppen vet det
finfin skrivet
2016-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En text med något att tänka på för alla som vill förverkliga sig själva. Och samtidigt håller på att gå in i väggen!
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP