Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07.06.xx

Det var där jag började känna mig som en blöt fläck
Det var där asfalten blev röd fastän det inte syntes
Det var där
Jag var där
Du var någon annanstans




Övriga genrer av tolvtrettiotre
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 19:42



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ursnyggt!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre