Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormorshjärtat



Mitt liv
nytt liv
din lilla hand i min
i min famn ett knyte
babydoften...din mjuka kind
mormorshjärtat svämmar över
kärlekens tacksamhet




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 22:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KÄRLEK
2016-04-28

    ej medlem längre
Suck...vilken underbar dikt!
2016-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2016-04-16

  Blomma-Stjärna VIP
fina du - lilla mormorshjärtat!
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP