Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om konsekvenser

käftsmäll och inte en stavelse rätt

andan flydde för tio minuter sen
den vilar tryggt, långt bort från mig
och envetna testosteronval
under soffan, gömd jämte katten
som en andlöst gravallvarlig hemlighet
med en enfaldigt anklagande min

det dammiga samvetet
drabbar i orkanstyrka;
denna missunnsamma älskarinna
klöser som en trängd katt
döver mina öron med halvmenta tjut
solkar min himmel
med hundra kolkraftverks spydda galla

nej, den där kisen kryper jag inte ner till
och hon är ytterst ovälkommen upp till mig
jäktar vidare i semistrukturerad vrede
och väntar på en morgondag
som ger blanka fan för mina synder




Fri vers (Prosapoesi) av Dick Ainranher
Läst 698 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-16 08:02



Bookmark and Share


    Melona
Fan. Vilken solkig känsla. Vilka vidunderligt styggt starka bilder du ger mig. Det smakar ökentunga och förakt.

Och jag gillar det. Hur du skriver och
gör det rakt. Inga tramsigheter här inte.

Sen innehållet. Ja, det låter jag vara osagt för andra att döma. Vi är väl fria, eller hoppas och tror oss vara det?!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher