Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade när jag grävde i arkivet


Bara ett hus i raden



Äppelträdet är planterat
och taket har vi renoverat
nu är köket färdigmonterat
husgrunden har vi dränerat
sovrummet är tapetserat
allt har vi noggrant planerat
på lånet har vi amorterat
ja, vi har fått det värderat
och priset har vi accepterat

Vi ska sälja för fasaden,
den har krackelerat
och nu kan vi gå ut med
att vi har separerat




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 18:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tidens käcka melodi !
2016-04-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En tragisk slutkläm efter allt gjort.
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP