Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextonde april (Min arvedel)

Inlåsta i era respektive 

oförmågor, och ingen 

gjorde något som helst försök 

att ta sig ut; nu sitter jag 

med era knutar, famnen full.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-16 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP