Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - solkant

när stillheten funnit väg in i mitt blod. söker jag mig ned till solkanten, där värmen lägger sin mjuka filt om mina skuldror och rör så försiktigt vid mitt hjärtat. det som en dag kommer att sluta att slå, men som aldrig kommer att sluta att älska.

för det är konsten jag lärt. gåvan jag fått. och ibland. sådan pyttelite förbannelsen.

att jag genom mörkerdagar och i tatueringarnas skugga. genom sönderbrytande smärta och i mångt som inga minnen har. aldrig slutat att älska. rakt igenom. och mjukt.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-16 18:26



Bookmark and Share


  Silverstripe
En underbar text! Personligt rörig och rörande på ett sätt som livet självt!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP