Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill komma ur mig själv


Allt sitter kvar
jag kan inte ta mig ur eller framåt
omvandla ord till handling
idéer till verklighet
vill ha en annan kropp
en kropp som kan vila
Jag vill komma ur mig själv




Fri vers av Ananas
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas