Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/concetti, mon amour....


jag, M E A N D E R
























i själva verket



är jag ett sidospår,




en upprepning av


det ännu icke tänkta


och sagda.





jag rör mig i cirklar


som gott kunde vara


- labyrinter.




och "rastställen"


visar sig vara


veritabla krumsprång




när hinder dyker upp



skyggar jag oförblommat



.........


och baklänges


rör jag mig sakta framåt


förbländad av min historia.




alltså


är jag i SJÄLVARE verket



ett kretslopp


(kiklophoria)



och mitt visuella

avtryck

borde rimligen vara



MEANDER.




men världens mittpunkt


finns just överallt,




också i steget


som nu snart




följer.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-17 13:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande att följa med i cirklarna och labyrinterna... i meandrarnas slingrande fåror... i sidospåren... in till mittpunkten av livet. Men man blir lite yr.
2016-04-17

  mike irow
rena njutnings stunder vid
läsning av din dikt!!!!
2016-04-17

  Yrre VIP
gillar texten, värme och humor samt denna lilla sanning
2016-04-17

  Bengt VIP
Alright, makes sense sir!
2016-04-17

  Bengt VIP
En spännande ton i texten, menu blir det nog sjutton å google på meander..
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden