Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperskrets

Hej! Jag känner inte så många människor, men är glad för dem jag har. Jag har några vänner, släktingar, bekanta. Vänner, grannar och trosfränder.
Släktingar, här behövs inga beskrivningar av namn, det är många frånvarande, några närvarande, men det är mitt parti. Jag menar, lite får man anstränga sig. Trosfränder, när tron vacklar, finns de i bortavaron, någon säger att de saknar mig, är inte det gulligt?

Kanske är det då naturligt, att ta sina medel, till datorn? Sina medel- sina sinnen till datorn, för att rymden är oändlig, och någonstans därute, finns det liv. (Jag syftar på alla mina skrivarvänner, och alla som bokmärker och applåderar, det är kännbart, med positiv energi, (Så vill jag ej längre, endast härröra ordet kännbart , till ordet negativt, eller vad som är däran`).
Jag tycker dessutom om , att måla, jag kan inte måla, på samma sätt, som folk säger, att de inte kan sjunga, men alla kan sjunga, alla kan måla, bara i olika grad, om man nu, ska gradera? Men jag väljer papper, på samma sätt, som jag väljer tangenter (till datorn, när möjligheten finns. Jag lånar grannens dator, det är ett äpple, reklam forbidden. Då får mina fingrar, och mitt sinne, i kontakt med mjuka tangenter, istället för de hårda, som finns, på min dator.) Jag väljer ett mjukt papper, för akvarellmålning, ett hårdare papper, för druttmålning , dvs. målning, med vanliga vattenfärger. De stora rundlar av färg, som finns att köpa, till barnens hobby.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-17 14:10



Bookmark and Share


  tidsliv
Det är svårt att kritisera de första orden man skriver vilket egentligen är helt galet. Först när texten är skriven går det att backa och se vad det blev. Precis som vi målning, du gör inte ett penseldrag och kritiserar det direkt. Skriv på!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim