Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffetårsvår.

 

Solen öppnar glipan upp
och det mulna drar åstad
ljuset slår från vägg emot
den bländar ögons blickar

Fönstret speglar stan på håll
visar kran och höga hus
via vinkel ut ur syn
från balkongen mot nordost

Kaffetåren värmer gott
både händer och ini
i vårens fagra stunder
när solen öppnar glipan upp.

 

©tk




Fri vers av thyra
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-17 14:22



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker beskrivning av våren
i dina trakter.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra