Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som ska hända vet jag ej

Nej, nej...
Det är mycket i livet
som är hasard och slump.

Så tror jag det är alltså

En slump
Vem man träffar
eller inte träffar

Jag kan inte göra mer
Jag har gjort
det som står i min makt

Så - jag bara fortsätter
som om allt är frid och fröjd.

Jag accepterar verkligheten
som den är.
och då upptäcker jag ju
att den inte är så tokig i alla fall.

Vi vet inte vad som väntar
bakom nästa hörn....

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-04-17 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP