Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Som en tecknad seriefigur

Springer omkring,
som en tecknad seriefigur,
genom rum efter rum,


Trycker handen hårt, mot min mun,
vill kvävas,
bort från tid och rum.

en tärning,
siffra ett till sex,
ödet bestämmer,
vad jag får,

ibland är du med,
ofta,
föredrar jag ensamhet.

Ut ur garderoben,
aldrig mer,
sparar det sista,
när inte någon ser.

Springer omkring,
som en tecknad seriefigur,
genom rum efter rum.



Skakande huvuden,
böner om att jag ska låta bli.

Springer omkring, som en tecknad seriefigur,
genom rum efter rum.


Bläck,

blyerts,

tusch,

ÅNGEST

det är inte jag som tecknar mitt liv så ( jävla) hårt.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-17 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann