Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottlagt

Allt ligger naket
blottlagt
väntar på att omfamnas
av solens strålar

Längtar
efter att värmas upp

Det nakna
börjar sakta
förnimma känslan
av liv

Knopparna brister
färger börjar anas

En ny tid i antågande




Fri vers av AA VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-18 10:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vårkänslor i denna.. vackert..
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP