Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudbild


Gryningsrop

Koltrastarna ropar
ängsligt på varandra
strax efter gryningen

Jag hör fåglarnas rop
fara genom rymden,
fortplantas allt längre bort,
komma tillbaka:
frågor och svar…




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-18 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP