Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt 2


När dagen randas

 

Efter gryningen 

när dagen randas

formas det nya

 

En byggsten

blir till ett palats

när jag tar den i min hand

 

Sakta väver trådarna

sitt skimmer

och skapar rum

 

fulla av mirakel

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-18 15:23



Bookmark and Share


  mike irow
suvärent fångat på det finaste
poetiska sätt!!!!!!!!!!!!
2016-04-18

  Henning Hson
Gillar denna mycket!
2016-04-18

    ej medlem längre
Så underbart hoppfullt skrivet! Dessa rader var fantastiska
"En byggsten

blir till ett palats"

2016-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt, Margta!
2016-04-18

    ej medlem längre
Den här dikten landar vid lägereldarna djupt ner i människans historia. Där sagan och behovet av tröst delas runt elden. Men också brutalt viker ut sig i verkligheten. Skall man skriva sådana texter? Ja!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP