Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU, HERR MINISTER!!! - haiku

Tvingad att avgå

portad från Maktens boning

köp en Attefall




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-18 17:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
En vacker koppling mellan poesi och politik :)
2016-04-19

  mike irow
Pythia klyver...
2016-04-19

  Fem hjärtan VIP
Ja herregud så pinsamt.. En sådan minister klarar vi oss utan :-)) Väl fångat!
2016-04-18

  ULJO
Äntligen. Politiker ska man kunna på
2016-04-18

    Dan Myrbeck
Men HUR ska vi klara oss utan Kaplan?!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP