Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frustrerad blir jag när det krånglar


Nu är jag här igen

jag har varit utan dator i nästan en vecka

det gick inte att komma ut på nätet

jag fick hjälp

vi prövade allt

det gick inte

så efter en felanmälan i dag

kom en tekniker snabbt

han undersökte allt

till slut

gick det att komma ut på nätet igen

om det fortsätter att strula

är det kanske dags för en ny rauter

 

anita 18 april 2016

 




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-18 20:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland kan det vara skönt med lite paus..välkommen tillbaka kram :)
2016-04-21

    Dan Myrbeck
Den som ryter
får - även om
de tryter -
en rauter!

Förstår dig till hundra procent, sådant är verkligen frustrerande!

Men observera att ibland har problemen berott på den här sajten, vi har ju haft ett antal belastningsattacker.
2016-04-19

  Eva Helene VIP
Jobbigt när det inte funkar med tekniken!
Fint att du fick hjälp till slut, håller tummarna att det inte strular igen!
2016-04-19

  Bibbi VIP
Känns bra detta.
2016-04-18

  Niliboy
Ja, man vill ju att det funkar! Allt gott!
2016-04-18

  ULJO
Skönt när tekniken fungerar
2016-04-18

  Sofhia Wirström
härligt att ha dig tillbaka

2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP