Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinnande


av allt
var detta det omöjliga

som hände

och dessa brutna trådar jag finner på mitt golv
är gåtor jag inte längre kommer att lösa

de sånger som följde dem
sånger jag inte längre kommer att sjunga

därför jag går ut

ser världen annorlunda, ny
eller kanske mer som en vridning,
en ny krök på den väg som är min

att resa

och jag skrattar, för jag skrattar mer nu, låter vinden fånga sånger och trådar i sin mun, och så försvinner jag, ut bland stjärnorna








Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-18 20:38



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Dina texter är härliga att läsa, det är lekfullt, fantasirikt och invecklat, utvecklat i nystan och rätt fantastiskt hörredudu. Den här är extra mumsig i skrattet som efter sorg. Fin! Jo!
2016-04-19

  Ninananonia VIP
Så fint... jag kan nästan se dig där bland stjärnorna ...i din himmel..
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP