Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnystan


solvarm och med öronen befriade från konstig honung
läser jag långa listor över allt möjligt
vrider jag och vänder på nya och märkliga insikter
slutar jag att tro på somligt, börjar jag att tro på annat
låter jag trådar löpa mellan mina fingrar
märker deras smak, struktur, deras närhet
till mig
till den jag är nu
och jag känner hur bristen
förändrat mig
inuti
jag gör ett kattnystan
kastar det över skuldran
och Mårran spinner glad




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-19 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP