Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANSIKTE MOT SOLEN

 

 

En dag
med ansiktet vänd
emot solen
Tankar om livet
som just nu är mitt

Luft som vibrerar
av oviss förväntan
Droppande ljud
från smältande driva

Tankar om gårdag
ljus och mörker
Tankar om morgondag
Vart sträcker sej den?

Solen är värmande
Bländande
Bedövar grå tankar
En dag
med ansiktet uppåtvänd




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-19 11:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna :) kram
2016-04-28

  Eva Helene VIP
Finstämda tankar!
2016-04-20

  Fem hjärtan VIP
Vackert skrivet i fint flöde!
2016-04-19

  Solstrale VIP
Stroferna alla vänder ansiktet mot solen!
2016-04-19

  mickech
En finstämd och vacker dikt!
2016-04-19

  ULJO
Tankar om morgondag. Vart sträcker sej den? Fint förmedlat
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP