Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN GÅNG EN DANSANDE QUINNA. DA CAPO? Que Vadis? Veni Vidi Vici!


JAG DANSADE VILT EN GÅNG...

Stort Collage 

 

I Dina händer dansar mina höfter som aldrig förr

Jag kan bara dansa vilt, vilt

Kan inte styras av taktfasta hjärnor

Jag dansar till rytmen av vindens brus

Jag rör mig i strålarna som smeker in musik

Ingen kan störa mig i min kraft

när jag dansar är jag hemma

i Gudinnans kraft

ensam, stark, borta, hemma

Allt på en gång


Men i Dina händer dansar mina höfter som
aldrig förr..

Din mun, å Din mun:
- Kyss mig!

Jag vill dansa
för... Dig

______________________________________________

© ORD & COLLAGE på mig genom olika tider, vill läka, bli starkare nu

I min kraft, med silvercape i ungdomen strax innan vild dans på scen/lycka

DominiQue NVC Costa
Våren 19 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN GÅNG EN DANSANDE QUINNA
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 619 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-19 12:17



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack fine Lars
DominiQue
2016-04-21

  Lars Hedlin
I en stor stark närvaro i livslust
2016-04-21

  DominiQueen
Tack Elisabeth och Ninananonia, för er fina närvaro Gudinnesystrar.
/DominiQue
2016-04-20

  Ninananonia VIP
Man känner gudinnans kraft i dina ord :)
2016-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Dans är befriande glädje och även kärlek ibland. Fint diktar du om detta.
2016-04-20

  DominiQueen
Svarar kort idag: Tack igen fina ni: Gisela, mike, Valkyria och ULJO för er värme, kloka ord och er närvaro.
Kärlek och Frid
DominiQue

2016-04-19

  ULJO
Dans är som att sväva på moln. Härligt, erotiskt och befriande
2016-04-19

  Valkyria-Fatale
Och glömde....

"Men i Dina händer dansar mina höfter som
aldrig förr..

Din mun, å Din mun:
- Kyss mig!

Jag vill dansa
för... Dig"

DEN dansen älskar jag mer än annat. // V-F
2016-04-19

  Valkyria-Fatale
Dans är befriande i sin dansanta frihet. Älskar det! Att va ett med dansgolv, toner och rytm är värmande för själen. I dansen är jag fri i frihetens anderum. Jag lever. Im alive. // V-F
2016-04-19

  mike irow
i Gisela spår vet jag
2016-04-19

  Gisela Nordell
dansen så livgivande och bejakande
tänker mig rio och dans i extas uppfylld av livet självt
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen