Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

Om jag fick slå skulle du bli blå
sparkad innanför huden
nerdragen på golvet
upphöjd
och ner igen
ner igen

jag skulle släpa dig efter mina ben
lydig skulle du bli
i allra högsta grad
min present på födelsedagen
upptryckt så du aldrig glider

Men du, gör det! ställ mig mot väggen
med våld

Håll





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-20 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP