Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vore roligt!

Jag har inte längre panik, över att hitta någon på nätet. Det vore kul, och om språkpolisen fanns här, och var i form av en spindel, så skulle spindeln säga; Jag vill hitta dig, i nätet.

Alla nät som spinns, tillhör inte alla spindlar. Ditt spindelnät, tillhör bara dig, och det är där du hoppas att få napp, nej, att du fångat ditt byte.
Det vore kul! Och jag förespråkar inte kannibalism, endast kärlek.

(Kaninballism- endast, de som har sex).




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim