Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Puttes porslinsfabrik

Skålen står där på golvet, jag känner En ägare till sina katter, som använder porslinsskålar, som matskålar till sina katter. Varför är detta så viktigt, att skriva om? Jo, för att skålen stod mitt på golvet, och jag gick med självförtroende över köksgolvet, alltså med STORA steg. Jag sparkade till olyckligtvis Puttes skål, med massor av torrfoder. Bara att plocka upp, och lägga i skålen igen. Så var det, när jag hade varit i Puttes porslinsfabrik, som den elefant jag var.
Som en elefant, i en porslinsbutik, som det heter.




Bunden vers av Mim
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-19 18:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kram till dig och Putte för denna text. Mina heter Tosca och Grålle, men kallas vanligen för Hoppetossan och Lillklimpen.
2016-04-22

    ej medlem längre
Söt text!
2016-04-20

  tidsliv
Mycket roande text. Det ligger en subtil melodi i det som är väldigt behaglig.
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim