Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer för livet

förlåt. men jag kan inte sluta jaga
ditt skratt, allt, allt
jag är bortom vett

insmord faktiskt
rullat faktiskt
i flottet av dina avtryck
och visst är dina fingertoppar känsligare än mina
de lämnar dofter kring sina spår

förlåt. jag springer flera varv runt dina sträckor
tusentals

vad har du gjort?




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2016-04-20 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP