Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få vara ostörda första gången tillsammans...


Vad?

Vad händer om hon och han får vara ensamma tillsammans

han kanske öppnar sig helt för henne då

känslor som han helst bara vill visa henne

iallafall första gången



känslor som bara är för henne

kärleken till henne




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-19 20:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin dikt :)
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin