Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt 4


Skärvor

 

På kvällen satte jag mig ner
Samlade ihop skärvorna
Smekte deras kanter
Där sorgen hade suttit

Med varsam hand
Lade jag dem i en ask
Beströdd med stjärnor
Fick de äntligen sin vila

Ty allt går inte att laga

 

...

 

I rymdernas djup
Svävar en dröm
Löses upp och försvinner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-19 22:48



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Precis så måste man göra. Så vackert du beskriver hur du tar hand om smärtan/sorgen..

mycket vacker poesi om det svåra i livet.
2016-06-08

    ej medlem längre
Mycket bra!
2016-04-28

  Lars Hedlin
Stark och nära!
2016-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om sorgearbete!
2016-04-20

    ej medlem längre
En text som visar på insikt om att tiden inte läker alla sår. Men de kan vårdas.
2016-04-20

  mike irow
varsamt lägger jag din dikt
i en ask av stjärnor...
2016-04-20

  Leo Rudolphzon
"smekte deras kanter
Där sorgen hade suttit"

den ger minnen där dosorna dansar i gryningen
mycket fint
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP