Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt 5


Sömn

 

Så kom den äntligen

sömnen

Hon visste
att den skulle bli djup

drömlös

All denna vakenhet
när stjärnorna

var hennes enda vänner

skulle bli till tid


...


Hon tar det allra första steget
in i framtiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-19 23:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina ord..
2016-04-22

  Henning Hson
Det blir en...tummen upp!!
2016-04-22

  Lars Hedlin
Gillar din text mycket :)
2016-04-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande drömsk fin
2016-04-21

  Valter Örn VIP
En livsbejakande och hoppfull text !
En god sömn är den bästa läkedomen !
2016-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Ett liv i förändring!
Som en resa från mörker till ljus!
2016-04-20

  mike irow
du ger att tänka,tack
2016-04-20

  Leo Rudolphzon
intresant tanke
2016-04-20

  Annie b'larsson VIP
Blir lite avis o längtar efter detta: få sova. Men glad för din skull, såklart!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP