Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död ändå

stick mig då
när venen inte vill
stick mig då
för helvete
blodet är rött
inte blått
stick mig
jag är död
ändå




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2016-04-19 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP