Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket som händer gör mig trött och också riktigt arg


Jag är så trött

jag kan inte annat än

att bli arg

när det mesta strular och det blir ingen

ordning på det mesta som händer

inte nog med att jag har en värk

som är värre än på länge

ungdomarna som jäklas med mig

jag försöker att låtsas 

som jag varken hör eller ser dom

lapparna jag får i brevinkastet sparar jag

det är bevis på att dom trakasserar mig

hyresvärden som inte gör något åt

den stökiga hyresgästen

allt detta gör mig så trött och arg

har tappat tron på människor

som lovar och lovar

om det händer något

det tycker jag mig inte märka

solen skiner

det blåser

regnet håller sig borta än så länge

jag ska ta en promenad

försöka gå av mig all frustration

när jag kommer hem

äta lunch

för att sen gå till bystugan

lyssna på en härlig glädjespridande orkeste

fika

njuta och glömma allt det tråkiga

som händer

träffa vänner och må bra för en stund

 

 

anits 20 april 2016 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-20 11:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ledsen för din skull...du är värd att ha det mycket bättre...
2016-04-26

  Anya VIP
Texten griper tag i mig...känns mycket jobbigt med lappar i brevinkastet.
2016-04-21

  Bibbi VIP
Dig så väl förunnat att må bra en stund.
2016-04-21

  Lars Hedlin
Kramar om dig
2016-04-21

  aol
Tråkigt att har det så sicken hyresvärd,
Hoppas det ordnar sej, kram vännen.
2016-04-20

  ULJO
Tråkigt för dig att aldrig få ordning på din tillvaro. Men du gör rätt i att bryta mönstret för en stund och träffa vänner och få lite distans från det struliga, tråkiga.
2016-04-20

    Dan Myrbeck
Bra att du sparar lapparna, så där får dom INTE göra mot någon!
2016-04-20

    Birgersdotter VIP
Hoppas allt ordnar sig!kram
2016-04-20

    ej medlem längre
Hoppas det blev en fin dag tillslut! Konstigt hyresvärden inte bryr sig...
2016-04-20

  Niliboy
Det är klent me poeten, vem månde förstå. Känner också trötthet å jobbar som en snigel framför datorn.
2016-04-20

  Sofhia Wirström
gör du rätt i
glöm det jobbiga
ett tag
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP