Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självinsikt

Svider, bränner och huvudet värker,
Din egna självkänsla du förstärker,
I en tid då allt verkar vara fel,
Du ändå känner dig något hel,

Är du känslokall eller bara smart,
Du försöker jämföra kärlek med hat,
Sluta tänka och gör det bara,
Vi kommer alla låta dig vara,

Sluta upp med negativa tankar,
Livet står ju vid dörren och bankar,
Sitt och tänk på den fina dagen.
Så sluta nu känna dig nerdragen,

Upp och hoppa och ta vara på stunden,
Du behöver inte längre känna dig bunden,












Fri vers (Fri form) av SamuelP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-20 13:53



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina ord de påminner om
att ta vara på dagen
ta vara på livet
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP