Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Silfhytteån


Solvindar

 

Solen varm i lä

Forsen överröstar oss

Sällskap av fåglar

 

Sval vind i nacken

Reflexer på krusad sjö

Vår i naturen

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-20 21:57



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härligt brusande vacker å!

Sol vind o vatten...
visst är det Våren i ett nötskal
där vi seglar mot den hägrande
sommaren!
2016-04-26

  Chawa VIP
Mysiga solvarma vårhaikus!
2016-04-21

    ej medlem längre
Underbara haikus precis som dagen var!
2016-04-21

  Ljusletaren
Underbar bild till fina vårord/ kram
2016-04-21

  Sofhia Wirström
fina rader om
våren
som ännu inte riktigt
visar sig
2016-04-21

  ULJO
Två fina haikus med vårvindar i ordflödet. Fint
2016-04-21

    ej medlem längre
Verkar vara en alldeles underbar plats att njuta av våren!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg