Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens utförsäljning

SJÄLENS UTFÖRSALJNING

************************************************************

"Själen är det enda man kan sälja och ändå få lov att behålla
Därför är det också många som säljer den"

dagtingan med dig själv är att

schackra bort en bit av din

kostbaraste egendom


varje sådan eftergift är ett nederlag

Slåss för varje tumsbredd av ditt samvetes

heliga mark!


***************************************************************




Fri vers av rondell
Läst 839 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2016-04-21 10:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande text! Själen är helig mark!
2016-06-10

  Kim VIP
Så sant som det är skrivet...
2016-05-30

    Dan Myrbeck
Bra Brandfackla
om något vi
måste tackla!

Grattis till *!
2016-05-20

  Ezmeralda VIP
Bra text, fick begrunda den ett ögonblick. Tack!
2016-05-20

  Alysse VIP
Vår själ är ju själva essensen av oss.

Bra skrivet, tycker om din text!
2016-05-20

  bumerang
Viktig text.
Som behövde skrivas
Och läsas av så många
Som möjligt.
2016-05-19

  Ljusletaren
Sant och gillar din uppmaning längst ned i texten.
Lev väl och må väl och det har du ordat bra om/ kram
2016-05-09

  Bibbi VIP
Tack!
2016-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar!
Må samvetets röst tala högt och tydligt.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell