Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harem

i ditt harem
finns bara
jag

när du kommer
min kung
springer jag dig
till mötes

det är jag
med det långa håret
som doftar honung
det är jag
med mandelögon
som alltid ser din skönhet
det är jag
med bröst som passionsfrukter
och fingrar av
saffran och purpur
det är jag
med oceanens bränningar
i mitt sköte

det är jag
som älskar dig




Fri vers av Aisha VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-04 10:49



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Aisha!

Först läste jag detta i Din presentation. Tänkte då att det var ett citat. Den gamla persiska diktkonsten dignar ju av pärlor som denna. Nu har jag fått klart för mig att det är Du själv som skrivit. Jag är fullkomligt häpen.

Förstår att Du måste ha kommit hit upp till kalla Norden från någonstans i sydost och att Du haft hela denna lysande kultur med Dig i ryggsäcken.

Kram! Rune.
2006-11-22

    ej medlem längre
Som en Dröm
2006-08-22

    ej medlem längre
Som en Dröm
2006-08-22

    cameron
när man dras med i detta superbeskrivliga harem vill man bara vara din kung..i texten förstås :)
mvh.. cameron
2006-06-12

  DanSan
*

Underbart vackert . . .

Jag associerar direkt

med Höga Visan

Jättebra skrivit o kärlek du stora

drömmande och skönt!!!


*
2006-05-19

  Dilsewat
Mycket fint, intimt in till huden, men med en förträfflig konstnärlighet i ord...
2006-05-10

    Agneta VIP
Oerhört vackert...
2006-05-08

    Jess81
vad vackert du skriver..
2006-05-04

    Hann£§
vacker dikt,, snyggt skriven, härlig beskrivning
2006-05-04

  Albert
det finaste som finns
2006-05-04

  Al Sayab Al Sagher
så vacker du är
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP