Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När trumpeterna kallar en hem

Min eviga lycka ruvar där
I en färgsprakande dröm
Ett eko från förr
Det var vackert då
En skål för alla de som seglar på evighetens vatten
Under de solbelastade gatorna
Ligger livet för evigt
Och solens annalkande horisont
En svag bris av salt
En smekande viskning mot kinden kallar dig
Där förevigt tar sitt avstamp
I lyktornas sken hittar vi våran väg
Vi måste inte fumla oss fram i mörkret
Och den eviga ocean som ligger framför oss
Lovar oss inget mindre
än Livet självt
Tänd lyktan, kliv i din båt
Ser du evigheten?
Det är vårat mål
Nu börjar resan min vän




Fri vers av Loeitt
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-21 15:53



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-21

  LinneaH
Älskade denna! SÅ bra!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Loeitt
Loeitt