Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoförsta april (lycklig)

Minns inte orden, antagligen 

dom gamla vanliga

 

det spelar ingen roll, jag 

blev lycklig av att höra din 

röst




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-21 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP