Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu 21/4

 

in genom dörren 

möter en härlig ärta 

soppan på spisen

 

©tk

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-21 18:34



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Varm soppa kan behövas nu
när vårvädret vänt.
2016-04-22

  Gisela Nordell
är det du som är den ärtiga ärtan som möter soppan? blev min tanke;rolig text!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra