Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick 22/4

 

Brigitte Bonnesen ny chef för Swedbank

hennes lön skjuter nog banken i sank.

Hon får tretton "mille" per år

pengar som kunde läkt magsår.

Många hade sluppit oron att bli luspank.

 

 

©tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-22 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra