Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoandra april ( * )

 

 

Det som fanns

*

fanns i dåtiden

 

i framtiden finns 

-

ingenting




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-04-22 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP