Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets möten



Sammanlänkande
livstrådar
syr ihop oss

osynligt
intuitivt
ett nät

av kärlek




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-23 00:49



Bookmark and Share


  rondell
Fint!!! Tycker mycket om den! Stark..
2016-05-08

  Lars Hedlin
Ett nät av känsla och värme :) kram
2016-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Det vackraste nät som finns!
2016-04-25

    ej medlem längre
Kärleken är den starkaste av trådar.
2016-04-23

  Trädskugga
En liten dikt som rubbar balansen på ett bra sätt :)
2016-04-23

  DominiQueen
Fint, kärlekens väv..
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP