Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa sig och bli stark

 

Jag reser mig upp

precis som en blomma

som strävar mot himlen

för att bada i ljus

 

Jag står på två ben

men jag svajar fortfarande

som ett rö i vinden

 

Jag andas

insuper naturens kraft

precis som alla andra

levande varelser gör

 

Jag har en egen själ

en egen inre styrka

som bara är min

 

Jag har ett eget val

ingen kan leva mitt liv

bara jag själv

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-23 08:59



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag skulle vilja påpeka vikten av att vi kvinnor ställer upp för varandra - skyddar varandra på alla sätt, men orden är ett sätt, ett bra sätt.

En stark text som också känns i styrka när man läser den.
2016-04-24

    ej medlem längre
Jag kommenterar med några rader av den ryska poeten M Tsvetajeva: Våra hjärtan är sällsamt stora -
2016-04-23

  Trädskugga
Oerhört vackert språk i lyrisk dikt. Tack!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP